#Proces_Pati_Pla Marcell

Últims articles:

 • Primer Taller, anàlisi del pati

  Primer Taller, anàlisi del pati

  (Article tret de https://ruscarch.wordpress.com/2016/06/10/primer-taller-analisi-del-pati/) 10 JUNY 2016 / RUSC COL·LECTIU I OBJECTIU TALLER D’ANÀLISI (18.05.2016) El passat dimecres dia 18 de maig vam estar a l’institut, on vam presentar les línies generals del procés i vam desenvolupar el primer taller d’anàlisi. La …Llegir més »
 • #proces_pati_plamarcell ENS CALEN MATERIALS!!!

  #proces_pati_plamarcell ENS CALEN MATERIALS!!!

  Us convoquem altra vegada per a ajudar-nos i fer créixer el procés. Aquesta vegada necessitem que us llegiu amb atenció: us explicarem les intervencions que durem a terme aquesta setmana vinent, la situació de disseny actual i les necessitats que …Llegir més »
 • Repensant el Pla Marcell #proces_pati_plamarcell

  Repensant el Pla Marcell #proces_pati_plamarcell

  Bon dia famílies i amics del Pla Marcell! Us volem presentar (formalment) el procés participatiu que hem obert des de fa unes setmanes per Re-Pensar el pati de l’insitut. Ens situem: El pati que estem vivint ens l’estimem molt, amb els seus …Llegir més »
 • El Pati del Pla Marcell

  El Pati del Pla Marcell

  (Article tret de https://ruscarch.wordpress.com/2016/05/30/el-pati-del-pla-marcell) 30 MAIG 2016 / RUSC RUSC AL PLA MARCELL Ens mouen les ganes de fer coses, empeses per unes inquietuds ben arrelades dins nostre. Fer coses, i fer-les de manera diferent. Demostrar – a nosaltres i a la resta …Llegir més »
 • #proces_pati_plamarcell DINÀMICA D’ANÀLISI – 18 MAIG 2016

  #proces_pati_plamarcell DINÀMICA D’ANÀLISI – 18 MAIG 2016

  Primer taller amb la gent de RuscArch. Han vingut amb informació recollida i comencen a tancar el focus del problema. La convocatòria ens porta a uns 45 alumnes, professors, pares i mares i pas a la biblioteca, a banda dels …Llegir més »

Qui hi col·labora:

 

 

 

Qui ho lidera:

logo-net-i-definitiu2-3

 

 

 

 

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat