Què estem fent a Cicles aquest trimestre?

Durant aquest tercer trimestre els i les alumnes dels cicles del Pla Marcell han fet moltes activitats. 

L’alumnat de 1er de TAPD han visitat el Club Social de Llinars de la Fundació Lars  i dels mòduls Habilitats Socials i Característiques de les persones. Els Clubs socials són un recurs per persones amb trastorn mental greu en el qual se’ls ofereix activitats de lleure i oci perquè puguin estar actius mitjançant una metodologia activa i participativa. L’alumnat de TAPD també ha participat en diversos escape room, els de 1er al parc del Pinetons i els de 2n van anar a Barcelona Activa on van fer un escape room de com superar un procés de selecció. A més a més, els alumnes de 2n de TAPD van visitar les instal·lacions del servei de teleassistència de la Creu Roja a Barcelona.

L’alumnat de TEI ha marxat de colònies (teniu una noticia sobre això en aquesta mateixa web). A més a més, els i les alumnes de segon han visitat diversos recursos. Per una banda, la Ludoteca Olzinelles, Sants, una sortida que va resultar molt atractiva pels alumnes perquè ofereix recursos de joc per infants de 3 fins a 14 anys. El que més els va sorprendre són els jocs simbòlics per a nens de 7 a 14 anys. És a dir, tot allò que et pots trobar en un set de ràdio i televisió, de manera real. Per altra banda, van anar a visitar l’espai de Lab 0/6 de Manresa després de la valoració positiva que va fer l’alumnat de 1er en la visita del segon trimestre. Per acabar, l’alumnat de primer ha pogut gaudir de xerrades al centre, com ara la del SOC sobre la cerca de feina. 

Del 27 al 31 de març l’alumnat de 1er i 2n de TASOCT, juntament amb cinc alumnes de 2n TIS,  ha fet un viatge al Marroc, a la ciutat de Fez. Aquest viatge s’ha fet amb la finalitat de conèixer la realitat social de les dones en situació de violència de gènere, i infància en risc, a més d’enriquir-nos amb la cultura i les tradicions del lloc. Com veureu a l’instagram (PIG.PLAMARCELL) és un projecte d’informació juvenil, liderat per l’alumnat de 2n de TASOCT, en el marc del mòdul d’informació juvenil i projecte. Per altra banda, un altre grup està desenvolupant el projecte Centrino que s’inaugura el 4 maig. 

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat