Anem de sortida: Mojacar i Pistoia. 

El final de curs s’aproxima i en en el centre es veu reflexat en que l’alumnat estan fent sortides per conèixer i participar en noves experiències. 

L’alumnat de 2n de Tècnic en Educació Infantil han anat a Pistoia. Aquesta és una ciutat Itàlia considerada un referent en quant a ciutats educatives. La ciutat gira al voltant de la infància de manera que tots els serveis públics teixeixen una xarxa de relacions amb la mirada en la petita infància. 

Els nens i les nenes són protagonistes de l’aprenentatge i es respecta el concepte de “escola amiga”. que recull Lori Malaguzzi, esdevenint un espai acollidor i perseverant la familiaritat que existeix en la seva llar. 

L’alumnat visitarà centres i escoles on mostren com treballar aquest model, és fonamental que coneguin aquesta metodologia de treball per la seva futura pràctica professional. 

Per altra banda, l’alumnat de 1er de TIS i de 2n de TAPD se van a Mojacar a participar en les Aules de Salut. L’alumnat de TIS treballaran les característiques de la violència relació filio-parental, per tal de reconèixer el risc de les famílies vulnerables a la violència filial. Així com conèixer les característiques de les víctimes i dels agressors, així com eines de prevenció i gestió del risc. 

Per altra banda, l’alumnat de TAPD treballen els objectius; en primer lloc, conèixer les característiques clíniques dels principals trastorns mental amb més prevalença en el nostre entorn. Conèixer les activitat que fomenten les adaptacions i la rehabilitació dels pacients amb TMG i fomentar l’autocura  i la resiliència entre els professionals.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat