AVUI SONA: Sara Roy & Miki Nuñez

Fa més d’uny any que Sara Roy debutava en solitari amb l’àlbum (A)mar (Halley Records, 2021). Després d’haver format part de diverses formacions musicals, com Macedònia, l’artista va fer mans i mànigues per poder tirar endavant aquest nou rumb com a cantautora, que comença a donar els seus fruits.

Sara comenta que “Ara que ja fa un mes que va sortir (A)mar, estic molt agraïda, i també més tranquil·la -abans tenia molts nervis-. Estic rebent comentaris molt bonics i això em fa estar molt feliç”, comenta la cantant, que assegura que ha estat una sortida molt activa: “Des del llançament no hem parat de fer promo. És molt positiu i fa que el projecte creixi, però espero poder començar a fer la promoció dels concerts ja!”. Tot i que, de moment, Sara Roy no ha anunciat on i quan seran els concerts de presentació del disc.

“He entès que en directe sempre hi pot haver alguna errada i no passa res, ningú no et ‘tatxarà’ per això i cal seguir endavant. Ja no em frustro com abans, i tinc més capacitat d’improvisació que quan era una adolescent cantant per a adolescents!”

“Tot és més fàcil” és la cançó que canta amb la col·laboració de Miki Núñez.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat