S’acosta el @comsonaleso 2019!!!!

Benvolgudes famílies,
S’acosta la Trobada de Com sona l’Eso 2019!!!, enguany a Castalla, un poble d’Alacant que ja ens espera amb els braços oberts! Podeu consultar i tafanejar la web del projecte i també començar a escoltar els temes que sonaran el concert final: https://www.comsonaleso.com/
Sortim el dimecres 8 a les 4:00h de la matinada (hem de ser a Castalla a les 10:00h) i tornem el dissabte 11 de maig cap a les 12-13:h.
Us fem arribar uns documents de cares a la Trobada de Com Sona lESO que farem la setmana vinent (de dimecres 8 a dissabte 11).
En aquests documents podeu trobar els material que cal portar a la trobada, així com horaris, llocs d’acampada i normativa general de la trobada.
Tanmateix voldríem ressaltar que una de les coses que ens demana l‘organització de la trobada és que els alumnes han de saber-se les cançons i les coreografies. Si us plau, parleu amb els vostres fills i ajudeu-los, si cal, a organitzar-se perquè s’acabin d’estudiar les cançons i que puguin assistir als assajos que farem aquesta setmana i la vinent.
Si necessiteu més informació o teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al telèfon de l‘institut o enviant un correu electrònic a josep.bougrau@plamarcell.net. També us informem que el professor Josep Bou serà el dijous a les 15:30 h de la tarda a l‘institut i us podria atendre sense problemes.
Moltes gràcies.
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat