Projecte ENTORN. SOM CARDEDEU

Demà comencem els Projectes Entorn amb el grup de 1r ESO A (tutora Gemma Castelló). Durant 2 setmanes els nois i noies de 1rA estaran instal·lats a la Tèxtil Rase desenvolupant un projecte que hem estat preparant les darreres setmanes anomenat “SOM CARDEDEU” i on coneixerem el patrimoni històric, cultural i social de Cardedeu. Ho farem de la mà de moltes de les entitats i persones compromeses que fan de Cardedeu un municipi actiu i participatiu.
L’objectiu, però, no és només conèixer!! Volem imbrincar-nos també en aquestes entitats i respondre pro-activament a les seves necessitats. Ens plantejaran reptes i amb la nostra mirada procurarem ajudar. També plantejar quines necessitats tenim nosaltres com a ciutadans i com es podrien cobrir.
Així doncs des de demà (29/1) a fins el dijous 11 de febrer estarem instal·lats a la Tèxtil, de 8:00 a 14:20. Això ens permetrà desenvolupar-nos diferent i trepitjar carrer fàcilment. També potenciar i treballar aspectes de cohesió de grup i de pertinença.
Bastoners, Hi Som, el Garito, Amics d’en Biel, els Diables, EsBiosfera, la Paki… Cardedeu Vital, la Fresca, el Gegants… tot un ple d’associacions i entitats que ens plantejaran reptes i a les que nosaltres els farem propostes, i, qui sap si n’acabarem formant part!!
A més treballarem estratègies d’autoregulació del propi aprenentatge i procurarem millorar en autonomia i presa de decisions.
Així doncs tenim per davant 15 dies diferents. Qualsevol qüestió o neguit que tingueu, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.
Seguim!
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat