FIRA GUIA’T

La Fira Guia’t és una mostra de les sortides professionals que ofereixen els estudis postobligatoris al Vallès Oriental: formació ocupacional i contínua, cicles de grau mig i superior…

Guia't s'adreça als alumnes de 4t d’ESO que poden fer visites concertades a través de l’escola, als alumnes de batxillerat que abandonen els estudis i a altres persones que volen orientar la seva formació i inserció laboral. Els visitants de la fira podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona.

Darreres noticies sobre FIRA GUIA'T

 • Espai de Reflexió: ”Quin futur espera als nostres fills i filles”

  Espai de Reflexió: ”Quin futur espera als nostres fills i filles”

  L’Ajuntament de Cardedeu convoca a les famílies amb alumnes a secundaria a una activitat de reflexió on es parlarà dels diferents escenaris de futur en què es podran trobar els vostres fills i filles. Aquesta activitat està estructurada en dues …Llegir més »
 • Fira Guia’t 2015

  Fira Guia’t 2015

    Enguany participem a la fira Guia’t que organitza l’Ajuntament de Granollers. Hi mostrarem els Cicles que fem a l’Institut. Ho hem preparat a fons amb el propi alumnat per poder transmetre quins són els nostres valors i quins els …Llegir més »

logo_fira_guiat_sensedates

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat