“Cardedeu Coeduca comença a caminar al Pla Marcell”

El passat 5 de desembre vam donar el tret de sortida al projecte “Cardedeu Coeduca”, explicant el projecte a tot el claustre!

img_20161216_175705

El Projecte “Cardedeu Coeduca” pretén contribuir a crear una societat més justa, amb menys desigualtats i violències, tot desenvolupant la sensibilitat i la consciència sobre les dinàmiques de discriminació per raó de gènere, i implementant la coeducació a tots els centres públics de Bressol, Primària i Secundària de Cardedeu. Està impulsat per l’Ajuntament de Cardedeu amb el suport de la Diputació de Barcelona, i és un projecte pioner a Catalunya per la seva transversalitat, durada i enfocament. Per aquest motiu, cada centre formarà part d’un procés d’acompanyament i formació a tots els seus agents (professorat, famílies i alumnat) que durarà dos anys i s’adaptarà a les particularitats, potencialitats i necessitats de cada un.

Aquest any, doncs, comencem la prova pilot al Pla Marcell, que portarem a terme la Mariona i l’Amat de L’Esberla, i ens tindreu dos anys amb vosaltres!

Aquí teniu la presentació que vam passar al claustre, on s’explica breument en què consisteix i què farem durant aquests dos anys:

Presentació Cardedeu Coeduca - Pla Marcell.pdf

Continuem el dia 21 amb la primera sessió de formació al professorat i la primera trobada amb les famílies!

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat