AVUI SONA TOM ODELL

Aquesta setmana al Pla Marcell escoltem el cantautor anglès Thomas Peter Odell, nascut el 1990, més conegut com a Tom Odell.

La passió de Tom pel cinema i la literatura van donar un petit impuls al seu primer àlbum Long Way Down. Els singles “Another Love” i “Real Love” són uns dels més coneguts i van arribar a assolir el Top 10 al Regne Unit. 

Des que va publicar el seu àlbum “Jubilee Road” (2018), ha passat la majoria d’aquests anys tocant a sales i festivals de tot el món. Ara, als 30 anys, el compositor combina un talent natural per a les paraules amb una creixent afició pel pop electrònic que ha resultat al seu quart àlbum, “Monsters”, una obra de “bedroom pop” amb bases electròniques en què el cantant ha reflectit la seva experiència en 16 temes que són un renaixement creatiu i suposen la seva consolidació com a compositor. Odell  bolca els seus sentiments en un LP que tracta des de l’ansietat al capitalisme, la masculinitat tòxica i la política. Encara que en els temes de l’àlbum s’imposa la foscor, hi ha un toc de lleugeresa que el fa capaç de dur a terme el truc més gran del pop: ocultar la tristesa en melodies brillants i alegres.

Tom Odell: talento y sensibilidad | Cadenza.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat