Projecte Entorn. Descobrim el món dels ocells

Hola famílies de 2n d’ESO,

Esperem que estigueu bé.
Demà comencem el primer Projecte d’Entorn.
Aquests propers dos mesos (en periodes de 15 dies per grup) estarem desenvolupant el projecteDescobreix el món dels ocells” on parlarem de migracions, farem caixes niu, observarem el nostre entorn amb ulls de ciència, iI·lustrarem, treballarem amb grans volums de dades, anellarem ocells i en farem el seguiment.
Això ho farem fora de l’institut, ens instal·larem a la Tèxtil Rase on:
  • A les 8:00h ens trobem tots a la Tèxtil Rase.
  • De 8:00 a 10:00h seguirem el curs potenciant el treball autònom i les competències transversals amb càpsules d’aprenentatge dissenyades especialment amb aquest objectiu.
  • De 10:00 a 14:20h treballarem en el projecte, sovint anant allà on passen les coses: el parc dels pinetons, a la riera de Vallfornés, a Sant Hilari… per poder treballar lentament i amb profunditat el tema que ens ocupa.
  • A les 14:20h tornem cap a casa des de la Tèxtil Rase.
Per assolir-ho, els horaris del professorat que en farà el seguiment s’han modificat i hem assignat hores de coordinació i suport i s’han reforçat algunes franges amb doble professorat.
Aquesta és una proposta fruit del treball i reflexions del claustre en el confinament del curs passat. Volem que el nostre alumnat incorpori estratègies d’autorregulació, de treball autònom, de la feina ben feta, del treball significatiu, vinculat a l’entorn i, sempre que es pugui, a l’aire lliure. La nostra dèria és l’aprendre a aprendre!! Segur que aquestes primeres setmanes veurem coses que es poden millorar, canviar, adaptar.. ho farem i us ho anirem compartint!
Seguim!!
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat