SEGUIM AMB EL CONFINAMENT I L’INSTITUT TANCAT – COM04

Hola famílies!

Com esteu? Esperem que estigueu tots bé i que afronteu aquests dies amb tranquilitat i força.
Només fer-vos 5 cèntims de les poques coses concretades fins a dia d’avui pel que fa al tancament d’escoles i instituts. Sabem que:
  • El tancament s’allargarà més del previst inicialment i és factible que en tornant de setmana santa encara tinguem un periode llarg de tancament.
  • S’han aturat tots els tràmits administratius. Per això s’han postposat les dates de preinscripció, així com altres terminis i convocatòries. Pel que fa a la preinscripció, no s’establirà un nou calendari fins que es pugui garantir l’accés a tothom.
  • No es donarà el curs per acabat abans del 19 de juny, ni tampoc s’allargarà al juliol. El departament d’Educació està enllestint una proposta per donar continuïtat al curs en un format telemàtic/online, previsiblement a partir del 14 de març. Els centres rebrem instruccions per a poder dur a terme la tercera avaluació, instruccions referents a aspectes metodològics i de continguts com a la pròpia avaluació/acreditació.
  • Estem acabant de resoldre com tanquem 2a avaluació i com us fem arribar les valoracions dels vostres fills i filles. Tant bon punt ho tinguem resolt, us ho comuniquem.
  • El format que hem inicial al Pla Marcell de formació des de casa s’inscriu en les recomanacions del Dept. d’Educació, per tant és provable que a partir del dimarts 14 de març la nostra línia de treball es mantingui en els mateixos paràmetres d’aquests primers 15 dies.
També dir-vos que els tutors i tutores estan treballant amb coordinació amb els diferents equips docents per consolidar la rutina de treball, fer el seguiment dels vostres fills i filles i vetllar per que aquesta transició del format presencial al format online sigui el més suau possible. Si teniu dubtes de com fer l’acompanyament des de casa, no dubteu en contactar-nos.
Així mateix compartir que des de l’Ampa s’estan duent a terme actuacions en el marc de la Xarxa de Suport Mutu de Cardedeu i s’han mobilitzat recursos i famílies per ajudar a frenar la corba i no col·lapsar el sistema sanitari. Moltes participen en l’elaboració de bates, pantalles.. Si teniu ganes de participar-hi o formar part del grup de whatsapp de famílies proactives podeu escriure a ampa@plamarcell.net.
Seguim!
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat