Informació PFI-PTT 20-21

L’INSTITUT PLA MARCELL és centre de referència dels estudis PFI-PTT del muncipi i el conveni de col·laboració implica, entre altres, la publicació dels terminis i condicions de sol·licitud de plaça. Us les adjuntem:

La preinscripció dels programes PFI-PTT començarà el proper dia 25 de maig i finalitzarà el 5 de juny. Aquest curs el procés es realitzarà preferentment de forma telemàtica i, quan no sigui possible, s’haurà de trucar  o enviar Whatssap al telèfon 699.83.03.78 o enviar correu electrònic al a8960325@xtec.cat per rebre el suport corresponent.

Us donem algunes indicacions sobre com es realitzarà aquesta preinscripció:

  • Caldrà omplir la sol·licitud que es trobarà a   http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/pfi/
  • Una vegada omplerta caldrà enviar el resguard i la documentació al·legada (escanejada o fotografiada) al mail del centre   a8960325@xtec.cat
  • Un cop rebuda la sol·licitud de preinscripció, les tutores del PFI-PTT respondran per correu electrònic, confirmant la data de recepció i enviant el número de sol·licitud i el dia i hora aproximada per fer una entrevista, que es realitzarà de forma no presencial, per telèfon o videoconferència.
  • Podeu demanar cita prèvia i anar a fer la prinscripció a l’INSTITUT PLA MARCELL reservant aquí: CITA PREVIA PREINSCRIPCIÓ PFI-PTT.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat