AVUI SONA: TINA TURNER

Aquesta setmana al Pla Marcell li fem un petit homenatge a Tina Turner,  la reina del rock’n roll, que va morir la setmana passada pacíficament a vuitanta-tres anys després d’una llarga malaltia a la seva casa de Küsnacht, a Suïssa”. Considerada una de les grans llegendes del pop durant la dècada dels vuitanta i coneguda per les seves enèrgiques actuacions, Turner, nascuda com a Anna Mae Bullock en una família pobra de l’estat de Tennesse, va començar la seva carrera musical de bracet d’Ike Turner, el seu primer marit. Després d’anys d’abusos en mans de la seva parella, la cantant se’n divorcià i emprengué una carrera musical en solitari que la dugué a l’estrellat.

Al llarg d’una carrera que va durar més de cinc dècades, Turner va vendre dos-cents milions de discos per tot el món. Després d’haver-se retirat l’any 2000, la cantant va tornar el 2008 als escenaris amb la gira ‘Tina! The 50th anniversary tour‘, que esdevingué una de les més rendibles de la història.

L’any 2013, Turner va adquirir la nacionalitat suïssa i renuncià a la nacionalitat nord-americana, tot confirmant que es retirava definitivament de la música.

Help

Proud Mary

The best

 

 

 


		
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat