AVUI SONA STAY HOMAS

 

Aquesta setmana al Pla Marcell sona Stay Homas, el grup musical català que ha arrasat enguany a la 23a Edició dels Premis Enderrock que es va celebrar el dijous 8 d’abril a l’Auditori de Girona. Amb tres guardons de la votació popular, el trio barceloní va guanyar en totes les categories a les que estaven nominats: premi a millor artista revelació, millor directe pels concerts d’Instagram  i també millor cançó pop-rock per The Bright Side.

Aquest grup va sorgir arran del confinament de prevenció per minvar els encomanaments de Covid-19. Els integrants d’aquest grup són en Klaus Stroink (trompetista a Buhos, Nil Moliner i Horny Section), Guillem Boltó (trombonista i cantant a Doctor Prats) i Rai Benet (baixista a Buhos i Nil Moliner).

Amb la publicació del seu disc de debut “Agua” el desembre de 2020, culmina una etapa trepidant que va començar amb unes cançons sense gaires pretensions per a passar l’estona durant el confinament però que es van viralitzar i els van fer mundialment famosos. I ara, sigui el que sigui que els espera, saben que tenen un desafiament: trencar la imatge de ser el grup del confinament i demostrar que en un escenari poden lluir encara més que al terrat de casa.

The Bright Side

Days of our lives

 

 

 

 

 

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat