Atelier M

atelier-docLa M d’Atelier M fa referència a Malaguzzi, Material, Motivació, Mirada, Moviment i sorgeix a finals del curs 2013-2015 a rel dels viatges d’estudis que des de l’Institut Pla Marcell organitzem a Regio Emilia, Itàlia, per tal de veure i viure una organització global on diferents agents treballen coordinats per a tirar endavant una projecte educatiu municipal.

El grup de treball està format per mestres i famílies de les escoles del municipi i és un espai on detectar i compartir bones pràctiques i potenciar així la incorporació de metodogies avançades que ens permetin millorar la intervenció a les aules d’infantil i primària. Alhora, converteix els aprenentatges dels alumnes del Pla Marcell i en significatius i augmenta la implicació del nostre alumnat en el seu propi procés d’aprenentatge, però també en l’entorn.

Ara mateix Atelier M té dues línies principals de treball:

  • El Grup de Treball, on posem en comú experiències, viatges, documentem, orgnanitzem materials.
  • L’Atelier Box, un espai de creació i experimentació on els nostres alumnes de tei, amb coordinació amb les escoles del municipi, ideen i desenvolupen Ateliers (tallers d’experimentació) pels alumnes de 0-6 de Cardedeu.

Deixa un comentari

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat