Voleu venir al @TeatreNacional a veure Molt soroll per res?

MoltSorollPerNoRes_TNCFamílies! a punt per anar al teatre?

Ens posem en contacte amb vosaltres per proposar-vos una activitat oberta a les famílies: una sortida al Teatre!
Pensem que els nostres alumnes han de tenir la possibilitat d’assistir a un espectacle teatral d’interès. La cultura teatral ha de formar part de la formació integral de l’alumne ja que implica poder conèixer uns valors i uns rols que d’una altra manera seria impossible. El teatre com una imitació de la vida.
La proposta és per anar a veure l’obra teatral Molt soroll per no res al Teatre Nacional de Catalunya el dia 1 de desembre. La representació comença a les 20:00Marxaríem de l’institut a les 18:45. El preu per alumne és de 19 euros i per adults, 27 euros. En el preu hi ha inclosa l’entrada al teatre i l’autocar de Cardedeu a Barcelona. Tots els menors han d’anar acompanyats d’un adult (podeu venir la família al complet, però també us podeu organitzar de manera que un adult es faci càrrec de tres estudiants, per exemple).
Molt soroll per no res és una versió d’una de les obres més conegudes a la nostra època del dramaturg anglès William Shakespeare, de qui aquest any 2016 es celebra el seu centenari. Aquesta és una comèdia que representa un cant a la vida malgrat les ombres que ennuvolen la realitat.
Si esteu interessants a assistir-hi amb els vostres fills, ompliu el següent formulari abans del dilluns 21 d’octubre 2016. Si hi ha més inscripcions que places, les places es reservaran en estricte ordre d’inscripció.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

2 comentaris a “Voleu venir al @TeatreNacional a veure Molt soroll per res?”

Els comentaris estan tancats.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat