Puigmal 2014. Últimes notícies.

NURIA-2014-074Aquí podreu anar llegint les darreres informacions que ens arribin del Puigmal. Tenim una connexió en streaming habilitada que quan el 3G estigui disponible ens permetrà veure que està passant, en rigorós directe. També afegim una galeria de fotos que a mesura que anem rebent anirem ampliant. Ens podeu seguir també a twitter.

Dimecres 24-9-14 14:15h. Hem arribat a Núria sense cap complicació. Ara estem a punt de dinar i després passejadeta fins al Pic de l’Àliga. Al refugi ja hem col·locat les motxilles a les habitacions i tot va com estava previst. Seguirem informant.

Dimecres 24-9-14 17:15h.  Parlem amb Núria per telèfon: “Està plovent una mica, res, xirimiri, però si que hi ha boira, no podem anar al Pic de l’Àliga. Anem a fer uns jocs i passejadetes curtes (no es veu res) pel voltant del refugi. Demà continua en peu fer el pic. Els guies ens esperen a les 9:00 del matí a baix, al costat del cremallera”. Tothom està molt content del repartiment de les habitacions (oh no, això vol dir que no dormirà ningú!!!!) i per les rialles de fons, sembla que s’ho estan passant de conya.

Dijous 25-2014 9:15. Rebem notícies via Telegram: “Tot bé, la cuina ens ha assecat la roba d’alguns nens, Pujem amb 7 guies, alguns estan una mica afonics.. la resta tot ok. La predicció del temps és de sol tota la jornada. Continuarem informant i si podem farem streaming. Estigueu alerta!!”

Dijous 25-9-2014. Estem arribant a l’alberg després d’uns bona caminada. Tots estem molt bé, molt cansats, alguna migranya però res important.Estem contents d’haver fet el cim. Hi ha 12 persones que s’han quedat al coll del Puigmal…..quasi a dalt!!!!

Tant bon punt tinguem fotos les penjarem!!

 Ens podeu veure aquí:


Broadcast live streaming video on Ustream

I aquí (NOVES FOTOS a la galeria d’imatges de google+):

PUIGMAL 2014

Deixa un comentari

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat