Pla Obertura de Centre – Juny 2020

Hola famílies,

Aquests últims dies hem estat planificant l’obertura de centres que va anunciar el conseller d’Educació el passat dimecres.

ATENCIÓ A L’ALUMNAT JUNY’20
Per nosaltres és prioritari poder atendre a l’alumnat que més ho necessiti.. ja sigui per qüestions de vincle amb l’escola, per poder-li fer un acompanyament emocional o donar-li un impuls per tal d’afrontar l’estiu i el curs que ve amb energia positiva.

És per això que amb els equips docents estem organitzant una llista i grups per fer alguna trobada presencial entre el 8 i el 19 de juny (en cas que passessim a fase 2).

Durant la setmana que ve, els tutors i tutores contactaran amb vosaltres per oferir-vos aquesta possibilitat. No serà una assistència ni majoritària ni obligatòria i volem sobretot prioritzar l’alumnat de 4t per poder-nos acomiadar i l’alumnat de 1r, 2n i 3r a qui creiem li podria anar bé trobar-se amb el tutor/a, l’orientadora, o algun dels docents del centre.

Si creieu que el vostre fill/a li pot anar bé venir feu-nos-ho saber. Mirarem com fer-ho.

SEGUIMENT ALUMNAT, AVALUACIÓ FINAL I ENTREVISTA AMB EL TUTOR/A
Per tal de minimitzar la mobilitat i preservar al màxim la salut de tots i totes les entrevistes de final de curs les farem majoritàriament amb videotrucada. entre el 15 i el 26 de juny els tutors i tutores aniran programant les entrevistes amb famílies per a l’entrega de butlletins.

CURS 20-21. COM HO PLANTEGEM?
Estem treballant també en l’Escenari 20-21 seguint les indicacions del Departament d’Educació. No serà un curs normal i volem estar preparats per fer-hi front. De moment ho estem fent amb el claustre, tot i que ens agradaria també poder-ho desenvolupar i compartir amb les famílies. Properament us convocarem a una trobada per treballar-ho amb vosaltres.

Esperem que estigueu bé, una abraçada.

Seguim!

PUBLICDOC - PLAMARCELL - Pla Obertura Centre juny 2020.pdf

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat