Efecte Jove del #Plamarcell, avui #DESETIQUETAT

Avui dilluns el grup d’alumnes que ha estat tirant endavant l’Efecte jove a 3r d’ESO estem a Barcelona fent DESETIQUETA’T, una activitat emmarcada dins del Projecte COEDUCA i que es durà a terme durant tot el matí a Barcelona, en el recinte Fabra i Coats (Fabrica de Creació Fabra i Coats).

En què consisteix?

Aquest curs hem estat treballant el tema de les Etiquetes, amb l’intenció de poder lluitar contra aquelles que per qüestió de color de pell, religió, classe social

, gènere, etc. generen discriminacions i pèrdua de drets humans bàsics.
D’aquí sorgeix Que no t’etiquetin  amb la idea de crear una càmera oculta per tal de mostrar com reacciona el rol de la persona qui observa quan hi ha una situació de discriminació quotidiana. Aquesta experiència és altament útil i transformadora en tres aspectes:

  • L’experiència de les joves en la seva realització i vivint la reacció social
  • Les persones que participin i els hi expliquem que això era un experiment.social i entrevistar-les per saber com ho han viscut i quines reflexions en treuen.
  • Per la creació de l’audiovisual que volem difondre per les xarxes socials per fomentar la conscienciació individual i col·lectiva vers l’etiquetatge.
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat