Donem per acabada la 1a fase del laboratori coeducatiu!

Ara sí, és l’hora dels adéus 🙂

Ja hem fet les últimes sessions de formació amb el professorat i amb la comissió transversal! Dos dies de tancament, valoracions, despedides i… molta motivació pel curs que vé!

Dels dos llocs vam sortir amb la sensació que tot el que està per venir l’any que vé ja començava a caminar! A la comissió van aparèixer idees com la creació d’espais segurs i sincers per a l’expressió emocional i l’abordatge dels conflictes, la sensibilització a les famílies, l’elaboració d’un protocol feminista, accions a l’insti (dinàmiques, xerrades, tutories vivencials, accions al vestíbul, unes jornades), la creació d’una assignatura de coeducació, la incorporació de qüestions de gènere al PCT i a l’espai Q… nosaltres ja estem amb ganes de posar-nos-hi! I amb els profes els debats van ser al voltant del llenguatge que s’usa des de l’institut, la incorporació d’aspectes emocionals i de gestió de conflictes a l’aula, la prevenció, detecció i abordatge del bullying i les violències masclistes, i el treball amb les famílies!

Tela marinera, que potents que sou!

Ara, però, toca fer una cosa molt feminista: cuidar-se 🙂 que el cos ho demana! Així que ens tornem a veure després de les vacances!! Descanseu i gaudiu molt molt molt!

Una abraçada a totes i fins ben aviat!

 

Il·lustració: Ulleres per Esquerrans

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat