Concrecions tancament escoles instituts – Feinetes alumnat COM03

Hola a totes,

Com esteu? espero que tot vagi bé i que ens anem adaptant al nou escenari que tenim per davant.
Hem enviat aquest mail que us enganxo a sota als vostres fills i filles. És important que estableixin una rutina i que als matins facin feineta d’institut, que participin de les tasques de casa, que es moguin una mica.. a banda a la web que hem muntant hi ha propostes també per fer des de manualitats, veure teatre online, aprendre a programar, fer mosaics o mil coses més (que anirem ampliant i canviant).

Per qualsevol cosa, dubtes i neguits estem en contacte!!!
Ja sabeu que el telefon amb que farem atenció a les famílies és el 667700426.
Salut i força!
Bon dia a tots i totes, 
 
Avui comencen el Pla Marcell a Casa. És per això que hem preparat un sites on trobeu el vostre CLASSROOM, el vostre HORARI i tot d’activitats per passar aquests dies (no totes són feina d’aula!!!). El professorat estarà disponible de 9:00h a 13:00h. 
 
El sites és aquest: acasa.plamarcell.cat. I a la pàgina dels classrooms trobareu el vostre horari. En principi ja esteu inscrits als classrooms, si no podeu entrar, m’ho dieu. 
 
A més cada dia hi haurà un repte, normalment esportiu, amb premis i recompenses!! (uns auriculars, un berenar al goffics quan puguem sortir, unes entrades al cine.. ). Durant el cap de setmana, a més, un repte especial de cuina!!!
 
També hi trobareu una secció amb activitats i propostes més lúdiques, és important que us mantingueu actius amb activitats diverses per tal de fer front a un confinament inicial de 14 dies.
 
Avui és qüestió de connectar-vos i començar a treballar, contactar amb el vostre tutor o tutora i posar fil a l’agulla. 
 
Per qualsevol dubte, ens trobem aquí o si voleu fer un hangout seguint aquest link: https://meet.google.com/vnd-jqnv-zdn
 
Seguim!
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat