Concrecions organitzatives – COVID-19

Hola a totes,

S’estan fent efectives mesures excepcionals per aturar la propagació del COVID-19 i evitar el col·lapse del sistema sanitari:

Confinament i recomanacions estrictes de reducció de la vida social.

És importantíssim evitar que els vostres fills i filles quedin amb amics. Si continuen fent vida social no haurà servit de res tancar les escoles. Cal facilitar l’estada a casa, establir una rutina diària i ser estrictes amb el compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries.
Des de l’Institut continuarem oferint servei i ajudant a l’establiment d’aquesta rutina (llegir amb atenció punt següent).

Tancament de l’institut i activitat online.

Una altra d’aquestes mesures és el tancament d’escoles i instituts. Ateses les circumstàncies, pot ser que els 14 dies s’allargin, és per això que des de l’Institut estem reorganitzant-nos per continuar funcionant com escola des de ja.
Estem preparant un espai online amb cursos classroom per cada grup classe i amb un horari d’atenció del professorat i de connexió de l’alumnat de 9:00h a 13:00h. Allà tindran un horari de les diferents matèries amb tasques i el professorat disponible. No són deures d’estiu (que els podem fer el dia 14 de setembre!!).. és una organització online però amb una disposició horària concreta per anar fent tasques més curtes i amb terminis d’entrega també curts.
El podeu trobar a acasa.plamarcell.cat i estarà plenament operatiu el dilluns 16 de març a les 9:00h del matí. Els vostres fills i filles estan al cas (n’hi ha que ja s’han connectat i estan treballant!!).
És imprescindible que els nois i noies es connectin i de 9:00h a 13:00h vagin treballant, fent feineta i no perdent els hàbits i rutines aquests dies de tancament.
Us demanem perseverança i paciència. Aquests dies que venen seran complicats.. no són un avançament de les vacances. Als vostres fills i filles els costarà no quedar amb els amics, quedar-se a casa i reorganitzar-se a nivell vital. El vostre paper, serà clau.
Per qualsevol cosa, estem en contacte.
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat