Comença el #pct2016!!!!

pctAquesta setmana, el divendres 19 de febrer, començaran els 19 Projectes Cooperatius Transnivell 2016 (els PCT!). Portem uns dies, setmanes, mesos! preparant-ho.

Vam començar amb el Taulell d’idees, que es va convertir en Fira d’idees el 22 de desembre i que al seu torn es va convertir en 19 equips amb 19 projectes diferents: Pintura mural, cuina, foto, acció poètica, poesia, art a madrid, dupster, curtmetratge, draw our life, wargames, àbac, dansa, trens i maquetisme, mecànica, esports, salting, esquiada, el documental i la gent de l’oficina pct! que gestionarà la setmana i la presentació al Cecuca.
Estarem fins el 29 de febrer treballant-hi, prioritzant l’escala 1:1, l’aprenentage significatiu i competencial i la socialització del coneixement.
Per l’alumnat que participa del PCT! de l’Esquiada i del viatge a Madrid hi ha previstes una reunió informativa el proper dilluns 16 de febrer a les 18:30 a l’institut. 
Qualsevol dubte que tingueu, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres. I si teniu ganes de participar en algun d’ells, també!

1 comentari a “Comença el #pct2016!!!!”

Els comentaris estan tancats.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat