BASES CONCURS FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Es convoca la 12 ena edició dels Premis Literaris, Artístics i Científics Sant Jordi de l’Institut Pla Marcell, per fomentar la creació literària, artística i científica entre tota la comunitat educativa.

 

 1.  Podran participar-hi totes les persones relacionades amb el Pla Marcell durant el curs 2016-2017. Hi haurà quatre categories, amb dos premis per categoria:

 

Categoria ESO12:     Per alumnes de 1r i 2n d’ESO
Categoria ESO34:  Per alumnes de 3r i 4t d’ESO
Categoria CICLES: Per alumnes dels diferents cursos de Cicles Formatius
Categoria GENERAL: Per persones relacionades amb el centre que no siguin alumnes  de l’Ins Pla Marcell: familiars d’alumnes, personal no docent,   professorat…
 1. Cada concursant podrà presentar, com a màxim, tres fotografies. Les fotos podran ser en blanc i negre o color. Les fotografies han d’estar fetes pels participants, han de ser originals, no es poden fer fotomuntatges.
 1. Cada foto haurà de tenir un títol que faci referència, d’alguna manera, al contingut matemàtic de l’obra, amb gràcia i originalitat.
 1.  Per cada fotografia cal enviar dos arxius a l’adreça concursfotomates2018@plamarcell.net  

El primer arxiu amb la fotografia tindrà format JPG i el nom constarà del nivell, barra baixa i el títol de la fotografia, per exemple:

  • ESO12_paral·lelisme_útil.jpg
  • ESO34_paral·lelisme_útil.jpg 
  • CICLES_paral·lelisme_útil.jpg 
  • GENERAL_paral·lelisme_útil.jpg

El segon arxiu serà un de text ( format PDF, ODT, DOC o DOCX) on hi constarà el nom de l’autor, el grup (si ets alumne) i el títol de la fotografia. El títol de l’arxiu serà el mateix que el de la fotografia, per exemple:

  • ESO12_paral·lelisme_útil.docx
  • ESO34_paral·lelisme_útil.odt
  • CICLES_paral·lelisme_útil.pdf
  • GENERAL_paral·lelisme_útil.doc
 1. Els arxius s’hauran d’enviar abans del divendres 13 d’abril, a les 24 hores.
 1.  No seran tingudes en compte les fotos ja presentades a d’altres concursos o que no siguin originals de l’autor/a i tampoc les que no s’adeqüin a les normes dels punts anteriors.
 1. El jurat valorarà per aquest ordre:
  1. El contingut matemàtic de la fotografia
  2. L’originalitat, la gràcia i la referència matemàtica del títol
  3. La qualitat estètica
 1.  Els premis poden quedar deserts si les obres presentades no reuneixen, a judici del jurat, els mèrits suficients.
 1.  Els premis es lliuraran en els actes de lafesta literària amb motiu de Sant Jordi el divendres 20 d’abril de 2018 al CECUCA.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat