Avui sona: ROSERONA

Avui al Pla Marcell sona Roserona.

Des de l’Institut Pla Marcell volem celebrar l’inici de la primavera tot escoltant la veu dolça d’una ex-alumna de la casa, la Roser Canet.

Les cançons de Roserona commouen i enganxen per la seva veu suau i acollidora, on hi explica històries quotidianes. L’any 2021 va sorprendre amb composicions com Sorraoliaigua o la seva Oda a la Terrassa. Amb el grup Iglú va publicar el tema Punt i final. I aquesta darrera setmana, amb el grup valencià Vienna ens presenta la cançó El bany.

Vienna és un grup de cantants de música pop en valencià d’Alacant. El formen Pau Castillo, Arturo Pérez Deltell, Julio Torres Soler i Víctor Pérez Muñoz, que a més de cantar toquen la guitarra, l’ukelele i el baix. Fins ara han publicat l’EP Hem trobat un pis per a llogar (LCM Records, 2020) i l’àlbum Tot allò que una vesprada morí amb les bicicletes (LCM Records, 2021). El seu pop-festiu continua donant veu a una nova generació d’artistes, la nova cançó El bany amaga lletres tan ideals com aquesta “I sona Antònia Font, mentre ens besem, entre paraules que ara no entenem”.

IGLÚ x ROSERONA – PUNT I FINAL

El bany – VIENNA & Roserona

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat