Avui sona: Aurora

Aquesta setmana al Pla Marcell sona: AURORA. El passat dijous l’alumnat de primer d’ESO va fer la seva posada en escena del Got Talent. Aquesta va ser la cançó guanyadora.

Aurora Aksnes coneguda artísticament com Aurora, és una cantant, compositora, ballarina i productora discogràfica noruega, nascuda l’any 1996 a Stavanger, Noruega. Després de fer-se viral a les xarxes amb les seves cançons a Noruega,  va signar un contracte de gravació amb Petroleum Records, Decca i Glassnote Records l’any 2014. Va guanyar reconeixement amb el seu EP debut, Running with the Wolves (2015), que contenia el hit “Runaway”.

L’àlbum d’estudi debut d’Aurora, All My Demons Greeting Me as a Friend (2016) va rebre crítiques generalment positives, es va classificar a diversos països europeus i va obtenir la certificació de platí dues vegades a Noruega. El seu segon EP Infections of a Different Kind (Step 1) (2018) va ser la primera part d’un àlbum de dues parts, la segona part va ser el seu segon àlbum d’estudi, A Different Kind of Human (Step 2) (2019). El seu tercer àlbum d’estudi The Gods We Can Touch va ser llançat el 21 de gener de 2022.

La seva música és principalment electropop, folk i art pop amb veus anomenades “etèries”. A més del seu treball en solitari, Aurora ha col·laborat i ha escrit cançons per a altres artistes, com ara Icarus, Askjell, Lena, Travis i The Chemical Brothers. També ha contribuït a les bandes sonores de diverses pel·lícules i sèries de televisió, com Girls, Frozen II i Wolfwalkers.

AURORA – Cure For Me (Official Video)

AURORA – Runaway

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat