Activitats Setmana de la Ciència al Pla Marcell!

cartell-petit-2016-amb-activitatsLa Setmana de la Ciència és l’esdeveniment europeu més important pel què fa a la comunicació social de la ciència i la tecnologia. El seu objectiu és acostar a la societat els avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera amb la finalitat d’augmentar el coneixement i l’interès científic.

Els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, els llegums, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional dels Llegums; la cartografia, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Mapa; i la relació global/local amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Entesa Mundial.

La Setmana de la Ciència 2016 al Pla Marcell tindrà lloc del 14 al 18 de novembre coincidint amb la 21a. Setmana de la Ciència a Catalunya, coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi).

Una vegada més, i després de once anys d’activitat ininterrompuda, des de l’Institut Pla Marcell hem tornat a programar un conjunt d’actes per millorar l’apropament de la cultura científica, tecnològica i el seu coneixement.

Les activitats que farem seran:

  • Visionat de la pel·lícula The Martian
  • Presentacions científiques dels alumnes de 4t per  alumnes de 1r cicle
  • Concurs de Ciència
  • Tallers de Ciència al Museu Tomàs Balvey
  • Exposició i activitats al voltant de la fotografia matemàtica
  • Espai Q: Xerrades d’experts i expertes
 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat