Xerrada “Com aprèn el nostre cervell?” al @cecuca

cartell-dr-casafontCom aprèn el nostre cervell?

Gràcies a la responsabilitat, la implicació i la perseverança d’educadors i altres professionals que ens impliquem en influir constructivament, estem deixant enrere un sistema educatiu que tenia com a lema: “la letra con sangre entra”. Ajudar acompanyant, als nens i nenes, als adolescents… que heretaran el món, a crear la seva felicitat, la bonhomia, la saviesa, la responsabilitat…
Hauria de ser un propòsit fonamental per famílies, mestres, institucions… Per qualsevol adult que formi part de la nostra societat. En aquesta sessió identificarem la importància de referir-nos al “Ser o al Fer”, com “Fer” per dirigir els canvis en les estructures destinades a aprendre i consolidar els canvis dirigits.

Per tal d’organitzar millor la conferència us preguem que ompliu aquest formulari: https://goo.gl/forms/IpIJoTwNfytg3Y7k2

Dra. Casafont

web-2016Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster Universitari en Neurociències per la Universitat de Barcelona i Màster en Salut Laboral per la Universitat de Barcelona. Estudis superiors de música en el Conservatori de Música de Barcelona i estudis de direcció PPD a ESADE.

Formadora en àmbits hospitalari i educatiu, part del equip formatiu del postgrau de Neuroeducació de la UB, del postgrau de Mentoria i Coaching educatiu, Institut de Ciències de l’Educació de la UB i autora dels llibres: Viatge al teu cervell i Viatge al teu cervell emocional, editats per Ediciones B i coautora del llibre Gimnasia emocional y coaching, de la Editorial Horsori i coordinat per el Dr. Rafel Bisquerra.

Com a professional de la salut tinc la sort d’exercir la meva vocació, la medicina, i alhora la meva passió, les Neurociències.

Lloc i hora:

cecuca-logo
DILLUNS 16 GENER 2017 – 20:30
Centre Cultural de Cardedeu
AV. Rei en Jaume, 118
cardedeu 08440
www.facebook.com/teatrececuca
www.twitter.com/teatrececuca
93 846 1827

Organitza:

ampa

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat