Bon dia,
Després  de 8 hores de viatge l’expedició va fer punta a la vila d’Altea cap a la una del migdia. Durant el trajecte vam comfratetnitzar amb els companys de Figueres, assajar els temes del concert i fins i tot els balls tradicionals del País valencià que ballaríem més tard a la platja.

Després de plantar les tendes i dinar vam dedicar 3 hores de la tarda a fer el primer assaig amb el conjunt de 1.500 alumnes arribats dels diferents territoris de parla catalana. Pell de gallina i excitació a dojo: Ha arribat el moment de posar en comú tot el practicat durant el curs, compartir amb el gran grup acords i melodies i veure com la nostra petita part s’integra de forma armònica en el conjunt.

Després d’aquesta primera presa de contacte, la caravana blava del Com Sona l’ESO 2017 peregrina cap a la platja de la vila alacantina. És el moment del ball. Dolçaines, acordions, guitarres i trombons posen el ritme, miler i mig d’estudiants de música posen el ritme i l’alegria.

La trobada més esperada ha arrencat, aquest meravellós Frankestein coral acaba de nèixer entre els còdols de la platja d’Altea!

Després de sopar, amb el Sol fer nones i la Lluna ben plena, comença el Love festival al pavelló esportiu amb 10 estudiants de diferents instituts sobre l’escenari i amb unes grades farcides d’ulls ben oberts i ilusions compartides.

Poc després de mitjanit ens recollirem a les tendes, dijous ens esperen 3 assajos i moltes emocions… Som-hi artistes!!!

1 comentari a “”

Els comentaris estan tancats.

 

 
logo plamarcell (3)
 
qualitat